Tjenester

01 Identitet

En tydelig og spennende visuell identitet gir både intern og ekstern verdi, for den fører til gjenkjennelse, lojalitet og økt bruk.

02 Digitale flater

En tydelig, funksjonell og appellerende digital tilstedeværelse er avgjørende for å lykkes i dagens marked. Vi hjelper deg med alt fra strategisk rådgivning til komplette brukeropplevelser på nett som skaper økt engasjement.

03 Emballasje

God emballasjedesign kommuniserer merkevarens identitet og gir forbrukeren lyst til å bruke produktet. Designet må være funksjonell både i butikk og der produktet skal brukes. Vi fokuserer på samfunnseffekt og tar hensyn til miljøet når vi utarbeider emballasjedesign

04 Rom

Å gi brukerne en helhetlig, forutsigbar og visuelt spennende opplevelse øker verdien for gjester og brukere av ulike flater som messestander, skiltsystemer, utsmykning og utstillinger. 

05 Print

Spennende og funksjonell redaksjonell design gjør innholdet mer tilgjengelig, øker opplevelsen for leserne og vekker de riktige assosiasjonene for avsenderen. 

06 Rådgivning

Vi har bred kompetanse på hvordan en merkevare etableres gjennom kommunikasjon, og hvordan den holdes levende og relevant over tid. Vi deler gjerne med deg. 

Kunder
Kundelogo 01
Kundelogo 02
Kundelogo Oldroyd 04
Kundelogo 04
Kundelogo 05
Kundelogo 06
Kundelogo 07
Kundelogo 08
Kundelogo 09
Kundelogo 10
Kundelogo 11
Kundelogo 12
Kundelogo 13
Kundelogo 14
Kundelogo 15
Kundelogo 16